Omega untuk anak dan mak ayah

hari ni hari rabu. nak COD shaklee di Pasir Mas. Orang nak Omega dan garlic. Suami dia makan untuk tenangkan body. Biasa sebab terlalu penat, darah pun mula naik. SO, lepas makan omega dan garlic ni, nampaknya lebih stabil dah emosi dan darahnya. Dia nak teruskan lagi makan omega dan garlic tu, sebab ada kesan best.


Saya pun biasa sebulan tak putus beli omega. Sebab sekeluarga makan omega tu. Anak saya makan omega tu dari dia umur setahun lebih. Dah lama tak kena demam yang sampai lelah.


Omega ni bagus sungguh. Dia punya best tu bagus juga untuk mak ayah yang selalu semput layan anak aktif. Haha. Makan la kasi tenang.



Anak autistic kami ni, omega je la dia layan. Yang jenis air air apa pun tak mau. Bagus dah. Sebab doktor pun suggest dia makan omega 3. 

Inilah dia Omega 3 shaklee

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.