Akhirnya kami pindah ke Kelantan

Pindah masuk negeri kelantan 
--------------------------------------

Serba biasa dulu. Nak bagi feeling mood. Sebab saya jenis suka kemas. Selagi tak menepati selera, nak buat kerja tak ada mood. Bukan tak ada mood shaklee. Tapi tak ada mood duduk di meja ofis yang berserabut. Dulu waktu belajar, saya tak boleh belajar dalam bilik. Nanti lena banyak. Waaawaawaa. Sanggup pergi library. Adakah ini skema? Haha

Rumah ni boleh jadi tempat seminar. Besar rumah ni. Kalau di perlis, sewa mungkin kena RM1000 untuk rumah sebesar ini. Barang kami sikit je. Masuk ini rumah besar. Katil putih tu agaknya jadi meja kopi. Hahaha. Jenuh.







Fasa serasi makin lama makin baik. Anak-anak juga dah masuk tadika berdua. Tinggal umi dan Iman la kat rumah. Abi? Buat kerja di luar rumah. Haha. Dia masih fasa serasi jugak. Maklumlah lama di Perlis. Ikhwan pulak fikir macam kami ni balik kampung bercuti.  "semua tempat macam holiday baginya"

Hamboiii.....

Cuaca di tempat kami hari ni cerah sedikit berbanding semalam.
Mahu shaklee, cecepat roger.




Ini passion yang mendarah daging =) Siapa nak shaklee, roger terus 014-506 8306


Selamat jumpa lagi PTSS yang tenang. Perlis yang damai. Anak-anak semua anak perlis. Lahir di Kangar semuanya.  Dan saya suka ukhwah di Perlis. Mereka semua cepat mesra terutamanya orang berusia. Kenangan.



Kolam ni, Ikhwan, Amin Iman datang riadah petang=petang ='(

Kelantan, kami datang. Branch shaklee pun dekat. Tempat kuliah pun mudah. Semoga hati lebih subur. Penghijrahan itu satu permulaan. 


Insha Allah, doakan Azam 2017 kami tercapai. Mahu memberi zakat 5 angka dalam senulan tu. Aminkan ya kawan blogger . 


Nini Nisrin
BisnesMom
Shaklee Kota Bharu
014-506 8306
















;)

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.