Cara hilangkan gastrik

cara supaya gastrik lebih baik:

1. elakkan makan makanan pedas

2. makan kerap walaupun sikit-sikit

3. jangan minum minuman berasid atau bergas

4. amal air kelapa

5. makan halia (atau peppermint ginger shaklee) 

6. amalkan makan protein (energy soy protein shaklee terbaik untuk sembuhkan luka usus akibat gastrik)

baca kisah saya:

esp telah memberikan saya ketenangan perut. sebab saya bebas gastrik selepas menderita bertahun tahun. dari saya sekolah menengah saya gastrik. pernah jatuh pengsan sebab gastrik. =(

pregnant anak sulung, saya gastrik gila-gila. sampai tak terkata. 

lepas bersalin , saya masih gastrik. bayangkan lepas bersalin, kita sakit perut sebab gastrik sama. hoho. seksa oooo. dengan bleeding pos partum (pph), kena masuk darah 3 beg . 

>>>>>>SEJAK BILA SAYA KENAL ESP?

sejak saya mengandung muhammad amin. april 2012 perkenalan pertama dengan esp. dan banyak tak sangka, GASTRIK SAYA HILANG sehingga sekarang. Allah. syukur sangat. sebab gastrik ni tak best langsung. 

MAKAN PEDAS sakit, LAMBAT MAKAN sakit, MAKAN BANYAK pun sakit.

tak tahaaan. dan ESP lah yang membawa saya keluar dari derita gastrik. 

=================saya cerita benda benar =) 


 
ini saya bersama ESp kesayangan

sekian celoteh panjang ini =)

hubungi saya je kalau nak gastrik elok , muka terus sinyuuummm


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.