shaklee bantu hidup lebih baik

Kisah saya dengan shaklee

 

Waktu saya pregnant anak sulung,  Saya kena gastrik yang sangat teruk. Melepek je awal awal tu. Mun*** kuning sampai berdarah tekak :(
.
.
saya hanya makan iberet. Sebab hb saya asyik rendah. Tapi walaupun makan iberet, hb masih x naik pun. Lagi turun ada la.
.
.
selepaa 9 bulan pregnant, saya bersalin , dan saya bleeding teruk. HB SAYA TURUN JADI 5 SAJA. Saya dimasukkan darah 3 bag. Fuh. Sakit ooo drip darah. X sama mcm drip air :(
.
.
.
Waktu saya pregnant anak kedua, 
- saya jumpa shaklee
- saya mula dengan esp awal awal kehamilan dan mmg gastrik xde. 
- waktu pregnant kali kedua ni sy kurang alahan, masih ada alahan tu, tp kurang la dari dulu. Gastrik xde dah.
- hb pun ok, nurse pun tanya makan apa. Saya jawab SHAKLEE ;)

- alhamdulillah bersalin xde masalah apa apa dan boleh over due. (Masa anak sulung tu, saya tak dibenarkan overdue)
.
.

Saya makan set hamil shaklee
Vitalea, esp, ostematrik, vitamin c, bcomplex (shaklee effect)

Hari tu saya kene denggi dan dr buat full blood test, hb saya 12.5 ( which is gud sebab saya carrier thalasemia) susah nk 12. 5 hb 

Seronok2

dan ini result last bulan ogos 2016. waktu ni saya masuk hospital di florida usa. sebab dehidrasi lama dalam flight. 

 
hb saya 13.2 
ini nilai seorang pembawa thalasemia yg kebiasaan nya hb amat rendah.

jadi, makan lah shaklee.

anda pasti akan teruja
hubungi saya untuk info lanjut 014-5068306(nini) 

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.