sakit 3 bulan sembuh asbab shaklee

ini kisah seorang ahli kami:
saadah dari bangi

ikuti kisah beliau:

 
Bermulanya saya dengan Shaklee adalah pada tahun 2014. Masa tu dah 3 bulan saya jatuh di tempat kerja. Pergi mengurut sana sini. Sakit tau. Paling sakit masa nak solat. Tak boleh nak duduk di antara 2 sujud.

Saya cuba dan cuba untuk tidak manjakan diri. Paksalah nak duduk tu. Nak tongkat kaki pun tak boleh. Bila dipaksa habis sakit - sakit urat sampai ke pinggang. Hanya Allah sahaja tahu betapa sakitnya saya sewaktu nak solat. Rasa abnormal pun ada. Berbulan - bulan saya solat atas kerusi even saya travel pun saya bawa kerusi saya untuk solat.

Saya mula ikhtiar cari jalan penyelesaian sehinggalah saya dipertemukan dengan kakak cantik Mardhiah Ismail. Sebelum tu saya dah google siap dah masalah saya ni termasuk beberapa masalah kesihatan yang lain dan ramai orang syorkan supplement shaklee.

Saya istiqamah makan sehinggalah saya betul - betul jatuh cinta dengan produknya. Saya buat keputusan untuk sebarkan kebaikan ini kepada orang lain.

Untuk yang masih berikhtiar, boleh cuba ambil Shaklee. Saya dah rasainya perbezaan sebab saya pun pengguna Shaklee yang setia. Saya takkan promote kalau bende tu tak bagus.

Saya dah rasainya 🙋. Anda bila lagi ?

#kesanbaikshaklee
#nikmatsihatsebelumsakit
#lagibanyaksakitlagibanyakkenelaburuntukkesihatan
#sayapengedarshakleeyangsah
#shakleebangi


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.