mudah ke berjaya?

 

jangan direka alasan.

ada orang kata kat saya

"akak tunggu saya kerja dulu, baru saya boleh mula sharing dengan kawan kawan" ---- setelah dia bekerja, hanya sempat update "stress kerja, saya tak mampu nak sharing apa apa"

"akak, tunggu saya berhenti kerja dulu, baru saya boleh fokus untuk sharing sebab banyak masa---- setelah berhenti kerja " akak, saya nak duduk seminit pun susah. sekejap anak nak makan, anak berak, suami nak makan, anak nanges, bla bla"

sebab itu jangan buat alasan . nak sharing masanya ialah sekarang.

jangan tunggu esok lusa tulat. mengarut je

ini master Farihah Abu Kasim , tudung bunga. saya inspire banyak dengan semangat dia. walau anak ramai, ada lagi baby, sedang bawak baby baru 😁 tetap akan usaha pergi program

naik komuter ke penang. kita? madih fikir xde transport xde itu dan ini.

fb hashtag
#kesanbaikshaklee
(jengukla tengok ;)

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.