melancong percuma

trip ini percuma.

kos seorang RM20'000++
kami dapat tiket untuk 2 orang.
jadi total dalam rm40 000 (orlando , USA)

kalau boleh tukar cash, dah boleh beli rumah cash. haha.

tahun lepas kami dapat 3 tiket. jadi jumlah nya Rm60000 untuk 3 orang (umrah, abudhabi, dubai)

 2 tahun lepas dpt 2 tiket, rm40000 (California Usa)

tapi ini plan shaklee untuk bawa kita jalan jalan. bukan nak bagi cash. 

jadi 
jom kita melancong. ambil pengalaman negeri orang lain. 
.
.
.
(tak rindu anak ka umi ) --- uiii rindu. haha

tapi ini semua untuk kelangsungan mereka juga. insha allah. kesana ambil masa untuk release dan buat planning baru.
.
.
go go

 
dalam flite selepas 17 jam direct (ni dah sampai, gila bangun semua tak larat duduk dah)

 
happy semuanya dapat jenguk negeri omputih. lihat apa mereka buat. 


 
ini hari pertama sampai, terus dibawa makan tengahari. ni jetleg gila. sebab malaysia malam masa ni. perjalanan dari klia ke dubai (8jam) , transit 4 jam di dubai. dan fly ke orlando (17jam 😱😱😱🙀🙀) , jauh merentas benua. 

 
ni kami naik pentas di program shaklee US. tengok kasut ;) hahaha. sebab x bawak kasut lain. sempoi 

 
makan makannn

----

tahun depan kita akan ke jepun pulak. 

gogo

siapa mahu jalan free macam ni? meh kita berborak borak ;)

terbuka kepada yang pernah makan shaklee, nak makan shaklee. yang tak makan, tp nak bisnes saja, saya suggest, amal dulu shaklee, nanti kita bisnes sama sama



Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.