kencing manis boleh sembuh

 

 

orang takut tengok Harga vivix. ramai.

tapi, ramai lagi orang yang akan terbeliak mata bila tahu khasiat dia. duk bayar kereta bulan bulan pun patut beliak gak. 

ni downline saya. dia sendiri buat master dalam nutrisi. guna tajuk polifenol. memang ada RESULT KAJIAN YG SANGAT TAKJUB. fatariah zakaria

-------
fatariah quote:

Adik ipar saya misi. Ayah dia ada sakit diabetes (kencing manis) sampai buah pinggang dah start nak rosak.

Allahu. Waktu tu, saya tengah buat research master saya berkait polifenol. Masa tu saya dapat result kajian saya, diabetes baik dengan tindakan polifenol. 

Saya suggest vivix. Alhamdulillah. Lepas 2 botol, ayah dia makin membaik. RESULT BUAH PINGGANG makin BAIK. muka pun nampak makin muda.

Sungguh!

Saya sendiri buat kajian berkait polifenol ni. Saya amat YAKIN , VIVIX sangat BAGUS untuk pesakit DIEBETES. Tindakan polifenol ni sampai peringkat sel tau!

Memang nampak beza ketara. Cantik struktur sel buah pinggang dan hati tikus yang menghidap kencing manis yang diberi ekstrak mengandungi polifenol. 

Ekstrak polifenol dalam VIVIX ni dari sumber alam. Bukan dibuat, direka, ditiru oleh manusia. Sebaliknya diekstrak dengan kaedah terbaik, dari sumber tumbuhan tinggi kandungan fitokimia dan dah dipatenkan.

Fatariah Zakaria berada di kelantan sedang menghabiskan master in nutrition. sudah viva. result kajian amat bagus.

#kesanbaikshaklee

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.