ok lagi ke bisnes shaklee?


ada orang tanya. 
''ok lagi ke bisnes shaklee?''
.
.
saya: sangat ok.


dulu orang, kata ejen ramai sangat sampai macam tak ada orang dah yang nak beli.

sekarang: ejen dulu yang ramai tu ramai yang sudah stop sebab rasa ramai yang menjjual, mereka tak mampu nak tunggu, maka ramailah dari mereka hanya jadi ahli untuk makan sendiri sendiri saja.
.
.
.
bisnes apapun sentiasa ada games. tak ada yang terus naik tanpa ada pengecilan pemain. yang sakit, ketepi, bagi peluang pada yg ok. yang tak mampu, keluar ke tempat lain. tinggal saja yang kuat.

.
.
main bola pun ada bertukar player kan. 
.
.
secara jelasnya, jualan membuktikan bisnes masih ok.
.
.
ini belian 26,27 dan 28 haribulan mei sahaja.
.
.
.
dah belian sekali beli RM11000, bukan stok simpan pun.
.
.
beli terus habis sebab memang orang dah booking awal
.
.
.
.
tahniah leaders yg masih kuat hingga kini. Fazlina Elkhadeeja Noriah Ibrahim Hafiz Juniza Jun Hafiz Fatariah Zakaria Mardhiah Ismail Syafa N Fuzail Nabighah Ramli Norra Salmi Jaafar Azliana Binti Zakaria Marina Mamat Asiah Cyah Rabiatun Adawiyah Haslin Mohd Nordin


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.