kanser hilang


saya Nini Nisrin, 5 tahun dalam shaklee.

ini page fb saya:

https://www.facebook.com/bijaksihat/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

adik saya ni .doktor kata, dia ada kanser yang baru nak mula.
.
.
KANSER RAHIM . adik saya pun dah KENA CERAI SEBAB TAK MAMPU DAPAT ANAK. Sebab sakit dia tu la. Muda lagi adik saya tu. 
.

.
bayangkan masa-mula kesan ada kanser tu, .sehari adik saya kena makan ubat 48 biji...saya kata, “gila ka telan ubat sampai mcm tu.”
.
.
.
..tapi sekarang ni, dia dah BEBAS dari KANSER tu.
.
.
.
tu baru habis 2 botol saja. Lepas check up hari tu, terus doctor kata, dia dah tak ada kanser.
.
,
Padahal hari tu doctor nak buat operation...tapi lepas buat MRI yang masuk terowong tu, doctor dengan terkejutnya kata, KANSER DAH TAK ADA...kanser hilang
.
terkejut kami masa tu kak... 
.
Masa doktor kata dah tak ada sel kanser tu doctor ada Tanya, amal atau makan apa? Kami terus kata, ada . dia makan VIVIX.
.
Sekarang ni dah tak perlu nak ulang alik ke hospital alor setar dah.. Memang betul-betul dah tak ada.. 
.
sebab doktor dah buat ujian 2 kali. 
.
Rasa lega sangat kak...dah tak ada kanser rahim...
.
.
.
.
.
Kalau la saya tau vivix ni bagus sangat-sangat , dapat jugak sy ikhtiar untuk arwah suami saya dulu...takdir untuk saya...lepas adik bagitau dia kena kanser sy terus beli vivix untuk dia...
.
.
ikhtiarlah dengan vivix


whats aps 014-506 8306
whats aps 014-506 8306
whats aps 014-506 8306
whats aps 014-506 8306


di atas ni kisah benar, daripada pelanggan saya. bijaksihat.


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.