TAKUT MAKAN SHAKLEE


ada orang takut nak cuba makan shaklee ni.
.
sebab takut badan  bergantung pada shaklee sampai mati.
.
ohh , mind please please.


dah banyak award yang shaklee terima.
100 tahun dah shaklee hidup.
.
.


ini BUKANNYA DADAH. 
kala rasa nak stop, boleh je stop.

SEBAB,  ini adalah pelengkap pemakanan saja okeh.

PELENGKAP MAKANAN

kenapa pelengkap? pelengkap ialah utk melengkapkan apa yang tak sempurna.
kalau dah sempurna , tak perlu kepada pelengkap pun tak apa.

saya buat analogi:
- kereta diperlukan utk melengkapkan ketidaksempurnaan . sebab kalau kita berjalan kaki nak pergi jauh, maka kita akan lambat sampai. JADI adakah kita tak perlu ada kereta sebab takut kita akan bergantung kepada kereta sampai kita mati?
.
.
.
bukankah ini suatu yang pelik jika kita fikir-fikirkan?
.
.
.

saya hanya membawa anda berfikir. jangan terlalu nak menolak sesuatu tanpa kebenaran. dengar dari sini , dengar dari sana, terus buat keputusan tolak.


research shaklee diiktiraf dalam banyak jurnal. ini bukan jurnal biasa


----- NINI
shaklee lover
014-506 8306 
whats apps 014-506 8306 
whats apps 014-506 8306 
whats apps 014-506 8306 
whats apps 014-506 8306 



Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.