Resepi biskut famos amos

Hari ni berkesempatan buat (sekut raya) . Orang panggil kuih raya :)

Kami kelantan ni, kuih tu macam donut tu. Hehe.

Ok. Tak yah panjang panjang. 
.
.
Resepi ni mudah sangat. Dan sedap sangat biskutnua. Rangup.

Inilah kejadiannya.

Disebabkan saya ada baby umur 3 bulan yang dah pandai merengek merap :), jadi Waktu menyediakan bahan tu, kena ada orang jaga baby jap.

Lepas dh sedia bahan, nak masukkan dalam loyang, boleh buat sambil dukung baby. Hehe. Mudah bebenor.

Ok. Ni resepi. Saya ikut yang ni je la



Alhamdulillah. Sedap sangat. Sebab badam tu saya letak banyak. Hehe


Selamat mencuba ya kawan kawan.

Sekian.

Nini nisrin
Shaklee perlis

014 506 8306

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.