set bersalin shaklee


waktu saya bersalin anak pertama dulu, saya menggunakan set bersalin jenama xxx.
dan bila anak saya ada kuning, maka saya tidak boleh makan jamu jamunya.
urat sakit, hanya boleh kita sapu ubat dan tungku jela.tak boleh makan apa apa untuk kesegaran badan.

sehingga lah saya mengandung anak kedua saya, masa tu saya nekad, mengandung lagi saya nak guna shaklee.

maka saya mengoder dari http://www.surijunior.com/ untuk set mengandung shaklee.

bermula itulah saya sepenuhnya menggunakan shaklee dan baru saya tahu shaklee adalah suppliment natural bukan nya sintetik. 
saya seronok

bersalin pun saya amal shaklee.

Ini set bersalin asas :


memang seronok sebab dari hari pertama bersalin saya dah boleh makan ni. badan cergas. muka segar. susu pun meriah.

-------------------------
saya ejen shakee perlis
014-5068306

master nini nisrin

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.