gajet bisnes


masa tu saya :

- hanya guna talifon nokia yang lama (bateri tahan wooo). cuma ikat getah la. sebab casing asyik tercabut. hehe
- saya beli pc rekon yang nilai dalam rm300 ke 400. lupa dah. dan diguna sampai sekarang pc rekon tu =)
- saya tidak ada gajet lain. whats aps lagi la mana ada =)

tiba waktu suami saya hadiahkan galaxy y. masa tu rm550. tuddiaaa.
tapi, rezeki tu x lama sangat singgah. sebab muhammad amir ikhwan dah basuh dia dalam mesin basuh. hehe

maka kembali lah saya ke henfon lama.

dan masa tu usha henfon dengan kos RM300. tapi boleh bukak fb. payah juga nak cari. last last saya jumpa ni. masa tu ada rebate jika beli baru sebab saya tiada pendapatan . tapi susah nak cari model ni.

jadi saya beli second hand. RM300. cod di KLCC rasanya. hehe.

kelakar sikit cerita ni.

tapi seronok guna henfon ni. sebab dia boleh touch dan keypad. cuma kekurangan dia (slow laa. gig kecik) hehehe..

saya guna lama juga. sampai saya rank apa ntah. baru saya beli samsung mega =)

motif:

usaha sedayanya dengan menggunakan apa sahaja yang kita ada. jangan sebab kita tiada smart fon yg laju maka kita stop berusaha =)

gud luck semua =)


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.