RAHSIA PERGI UMRAH PERCUMA?

TRIP PERCUMA SHAKLEE

Point shaklee untuk saya ke TRIP PERCUMA sudah dapat hampir 2 tiket.

Ini international nya trip. 

Kos besar yang shaklee HADIAHKAN kepada kita.

Tiket shaklee x semestinya kita kena pergi. 


NAK BAGI HADIAH KEPADA MAK AYAH pun sangat boleh.

kali ini saya rasa saya nak HADIAHKAN tiket ini 

Mungkin pilih UMRAH atau ITALY?

Mcm master Hafsah Mardhiah bg mak abah dia pergi us hari tu kan  seronok x agaknya mak ayah kita?




ni saya bawak mak saya: sgt gembira boleh bawak mak jejak kaki ke sana.

FREE plak tu. kan.







Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.