Posts

Showing posts from November, 2014

Ejen shaklee sarawak

Image
Ini cerita seseorang yang mendaftar di bawah kami:
Namanya Jannah. Tinggal di matu , sarawak.
'Produk pertama saya makan selepas kenal shaklee ialah vitalea april 2014,sebab saya ada anemia sejak 2010..waktu prgnnt pernah hb 8 n warded.Alhamdulillah,ada perubahan,semakin jarang rasa nk pitam n sebagainya.😊
Kemudian,saya cuba rebut free membership n order untuk family..ayah makan omega n alhamdulillah,darah tinggi berkurang..😊'
Selepas dia berkongsi kebaikan shaklee, dia dapat ramai yg berjaya di bantu:
Antaranya:


Siapa x gembira kalau lihat orang lain seronok , kan :)
Berjaya membantu kawannya mengandung . Tears 

Jannah adalah yg bertudung labuh kuning:)
Teruakan berkongsi jannah :)
Hubungi jannah jika berkeinginan mendengar ceritanya ‪0 19‑364 3376

Bisnes dengan ilmu

Image

Ilmu kesihatan

Image
Bisnes yang di guide adalah lebih baik.
Ini antara kelas yg dijalankan dalam group kami. Ada banyak lagi dan ia mmg untuk meningkat mutu seorang ejen shaklee.
Bukan hanya semata mata jual :)
Nak sertai?
Jom







Master shaklee

Image
All masters dalam group jutawan mama faiz Cery MamaFaiz 
Master nini > master Farihah Abu Kasim > master Iffah Anuar > master cery
Saja perkenalkan Hehe
Siapa lagi nak ?
Jom

Bawa anak anak mengenali tempat

Image
Bawa anak anak mengenali tempat

Pusat sains negara
- xde apa sgt utk budak ni, cuma ada la benda depa boleh tekan tekan
- ada tempat main yg besar
- ada fish besar

Seronok , cuma letih sikit jalan jauh.

Gymboree
- saja jalan di cheras senteal sementara tunggu adik ipar siap keje dia.
- jalan jalan ternampak gymboree, ingatkan tempat playground, hehe
- masuk je la, byr rm20. Main dalam ni tp tanpa cikgu la. Main je puas puas
- best dan x letih jalan jauh
- kawasan selamat, xperlu kawal selia banyak sgt


impianku menjadi guru

Image
dulu selalu sangat berimpian nak jadi cikgu.  mohon kpli la, dpli la, spp la. 
macam maca. tp kuciwa. hehe
namun , Allah aturkan ku menjadi guru dalam bidang lain.
CIKGU BISNES.

seronok mengajar orang lain menjana pendapatan / extra income.
alhamdulillah , ramai sudah yang dibantu.








antara LEADER yang menjana 4 angka - 5 angka


RAHSIA PERGI UMRAH PERCUMA?

Image
TRIP PERCUMA SHAKLEE

Point shaklee untuk saya ke TRIP PERCUMA sudah dapat hampir 2 tiket.

Ini international nya trip. 

Kos besar yang shaklee HADIAHKAN kepada kita.

Tiket shaklee x semestinya kita kena pergi. 

NAK BAGI HADIAH KEPADA MAK AYAH pun sangat boleh.

kali ini saya rasa saya nak HADIAHKAN tiket ini 

Mungkin pilih UMRAH atau ITALY?

Mcm master Hafsah Mardhiah bg mak abah dia pergi us hari tu kan  seronok x agaknya mak ayah kita?



ni saya bawak mak saya: sgt gembira boleh bawak mak jejak kaki ke sana.

FREE plak tu. kan.







MINYAK TURUN?

Image
MALAM NI KELAS MINYAK TURUN =)

boleh bertahan 3- 7 bulan mengikut penggunaan.
sehari hanya sekita RM1.50 sahaja , seminggu hanya RM4. 50?

apaaaaa????
--------------------------------------------------------------------------

ramai seronok dengan kelas ni. Sebab ramai suka minyak turun kan 

Cikgi Nur Fazieyana beraksi


terlalu banyak khasiat minyak ni:


ni diaaaaa:



rugi x bagi pada anak anak kita.
rugi juga jika belum cuba untuk bagi mak ayah kita 

jom cpt =)

nini
 014-5068306

..Life is Beautiful.. : Langsai pinjaman PTPTN ~ Diskaun 20%

Image
best kan kalau dapat langsaikan ptptn ? otak relaks

Selesaikan PTPTN sebelum 31 Mac dapat diskaun 20%. Menarik ni kan. jadi....
Saya mencari:
Suri rumah
Pelajar
Graduan
Pekerja yang memerlukan income tambahan.
Ciri ciri bisnes: 
# modal 0
# tak perlu simpan stok
# tak perlu pergi pos barang
Benefit:
# ada group asah skill bisnes wooo:) ------------------------
Hutang memang akan menyebabkan kita berat otak. Kan 
What aps saya: 0145068306

Best iPhone 6 Plans

Image
Sebuah Iphone bertukar menjadi 15 buah Iphone6.

2007 Iphone pertama dikeluarkan sekitar jun 2007 pada harga $499. Mac(bukan nama sebenar) tidak beli iphone semasa iphone mula dikeluarkan 2007. Apa yang dia buat adalah, membeli 4 unit saham syarikat Apple.  Pada 29 Jun 2007, satu unit saham Apple berharga $122. Jadi, jumlah pelaburan Mac adalah $488.
2014.
9 Jun 2014,
tarikh yang menyeronokkan peminat saham Apple. Apple umum 'Stock Split'. Setiap satu unit saham Apple di pecahkan menjadi 7 unit.
keuntungan: 
Mac ada 4 unit saham. Apabila 'stock split' berlaku, saham Mac bercambah menjadi 28 unit saham.  Harga terkini saham apple $110. Jadi, nilai saham yang Mac pegang adalah $3080. Dengan $3080, Mac boleh beli 15 buah iphone yang  berharga $199 setiap satu.

Satu iphone untuk 15 buah iphone6. Pelaburan selama 7 tahun, bermodalkan $488. Keuntungan melebihi 6 kali modal.

fuhhhhhh