BEST KE JADI AHLI SHAKLEE?????

saya daftar ahli shaklee sebab saya guna barang shaklee. x ada niat nak meniaga sangat, sebab saya x pandai mana. 

lepas dah jadi ahli baru saya tahu , ada mcam macam offer dari shaklee

RUGIIIIII KALAU LEPASKAN

ikuti cerita dibawah 

======================================================================


Selepas mendaftar mengikut option yang dipilih, maka anda akan dapat memberkit shaklee. 
cantik di dalam 1 beg korporat

APA YANG ADA DALAM MEMBERKIT SHAKLEE?
- bag memberkit (beg korporat)
- code produk
- receipt book
- product guide book
- shaklee today (majalah)
- buku kecil total wellness (macam katalog set)
- business manual
- price list (ada harga retail dan harga ahli)
- file hijau (shaklee opportunity kit)

SETELAH ITU, KITA ADA PELUANG UNTUK mendapat setiap tawaran yang shaklee sediakan. samada dalam bentuk:
- cash
- jalan jalan free dalm negara
- jalan jalan free luar negara
- car bonus
- umrah
- dan lain lain (ada lagi) 



PENCAPAIAN SAYA?

sepanjang penglibatan saya dengan shaklee bermula jun 2012, saya berjaya capai banyak benda:

cash bonus
 - ini setiap bulan, dan saya amat berpuas hati dengan RM yang shaklee bagi . mmg saya pun rasa x sangka boleh buat 

car bonus 
- shaklee bukan bagi car bonus dalam bentuk sebiji kereta. tapi shaklee bagi cash . kalau kita nak beli rumah dengan cash itu pun boleh 
- saya decide beli kereta memandangkan kereta lama saya sudah uzur dimamah usia
- maka lahirlah ini 
- sebuah alza yang bulanannya RM555. lebihan cash daripada car bonus saya beli rumah =)




Jalan Jalan Free 
(1st trip saya ke kota kinabalu)
- 6 bulan pertama saya join shaklee, saya di beri ganjaran ke KOTA KINABALU sabah. FREE TRIP. x payah bayar 1 sen pun.
- hotel sutera harbour, island tour dan maka makan dinner seafood (dia nya siput , besooooor sgt. ) jenuh makan. haha




(2nd trip - jun 2014)
- ke sunway lagoon 
- shaklee bagi hotel sunway pyramid hotel dan spa.
- untuk 3 orang, mak , suami dan saya
- semuanya FREEEEE
- SIAP DAPAT BAJU N GIFT LAGI 



Jalan jalan Free Luar Negara
- kami akan ke Us ogos 2014 ( setelah 2 tahun berkecimpung dalam shaklee)
- 2 orang akan ke sana
- fully support oleh shaklee
- ke disney land, tiket free, makan free, hotel free. bawak badan ja =)
- dan disana juga akan naik stage ambil award.
- di depan mat saleh, kita naik stage. wallllaaaaaa...serlahkna kemusliman kita =)



 trip keluarga ke UMRAH
- Shaklee juga ada menyediakan hadiah trip ke umrah.
- cuma saya pergi sendiri sebab sahklee punya tarikh bulan disember 2014. so, saya pergi sendiri dengan guna bonus shaklee =)


alhamdulillah
semua mcm bermimpi, dan ini reality
saya cuba capai semua yg shaklee tawarkan, dan ini bukan khayalan. ianya REAL.

anda juga boleh.

sekarang , photo frame berada di branch shaklee.

alhamdulillah segala puji bagiMu Ya Allah

telah ramai yang berjaya dalam empayar kami. rata rata ada kewangan yang lebih baik

anda? jom mulakan, kami amat mengalukan anda


sekian coretan

master coordinator
nini nisrin muhammad
014-5068306













Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.