KALSIUM OSTEMATRIK

ini KALSIUM


mudah kata fungsi macam susu BAHKAN LEBIH lagi.

amat bagus dan sgt sgt saya recommend pada:

# suami / lelaki :
 lelaki secara faktanya jarang minum susu. jd bagi benda alah ni. in sha allah, cukup nutrisi

# ibu berpantang : 
kita dah bersalin, tulang waktu mngadnung jaga beban berat. dah bersalin, bg susu pulak. kalsium makin hilang. makan ni . mudah saja.

# ibu hamil : 
kita cepat cramp kaki/simpul biawak. lenguh2 badan sebab beban berat kita tanggung. makan la ni, bg segar badan. x rugi

# mak ayah warga emas: 
biasa la kan, sakit lutu kesan dari zaman muda kurang kalsium. hadiahkan benda ni bg mak ayah. seronok sikit depa kalau dah xde sengal badan n lutut

# ibu menyusu: bg susu lagi cepat hilang kalsium. makan la ni syg syg. x rugi taw.

============== 

SAYA sangat suka ostematrik. oleh sebab itu saya nak anda juga cuba. RASAI SENDIRI .
jangan takut. xmahal langsung. ada 120 biji. harga RETAIL RM61. HARGA AHLI LEBIH MURAH . jom

master nini nisrin
014-5068306
(nak jadi ahli? jommmmm)

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.