wlidlife park langkawi

kami memang duk perlis tapi jarang sgt ke langkawi. sebab: malas naik feri =]

alhamdulillah, ni kali ke4 ke langkawi

1. waktu mula mula kawen . honeymoon la kot
2. bawak keluarga metua jalan2
3. ikut trip student berkursus
4. bawak mak n adik [ni 1 september 2013]

dulu, mula mula ke langkawi, kami ke cable car, underwater world, pantai cenang, n mcm mcm. masa tu beruda saja .hehe..

kali kedua, ikut mak mertua ke cable car, tp kami x naik.ngeh2. masa ni mengandung . takut.hahaaa...

kali ke3 ikut trip student, x g juga. masa xcukup

kali ke 4 ni, hanya ke wild life park. best sgt..sb sgt happy. bleh berinteraksi dgn haiwan, bg makan n so on. seronok. tmpt pon besar, ok la. dalam taman.

 bagi makan bangau

 besar gile boya ni. 

 kawan baik .hehe

oastrich

 arnab jinak 

ikut terbang =]


ni saya pergi balik hari.

bajetnya macam ni

feri : RM18 SEORANG X 4 ORANG X 2 [PERGI BALIK] = RM144
kereta [include driver+minyak] : RM140 [lega sebab suami boleh relaks, xyah drive]
shopink: beli beg roda [RM85] cokelat daim 1 [RM14] TEKO [RM16] COKLAT KISSES [RM13] FRAME DINDING LELONG [RM3X4] = RM140
makan tghri = RM30
makan malam di kuala perlis [siakap 3 rasa, air sejag, tomyam utk 3 org, sayur, sotong tepung] RM92
Tiket wildlife : RM15 X4 = 60

TOTAL = RM691 [fuhhhhh] 

=================
saya rasa berbaloi je ambik driver, sb ikhwan sgt aktif, letih nk jaga dia lagi, nk bawak kete lagi. so, decide ambik skali driver. alhamdulillah, jimat tenaga =]

===========================
Work at home mother [shaklee independent distribitor]
Nini Nisrin
Id:882 017
014 5068306

Suri rumah berpendapatan ♥♥♥♥

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.