Bidan perlis

alhamdulillah, saya rasa ramai yang mendoakan saya , dan doa itulah penyebab saya disni sekarang

semalam, makcik urut call jemput datang rumahnya.
saya x menyangka perkenalan kami membawa 1000 makna

ceritanya begini =]

================================================
masa saya pregnnat ikhwan, masa tu 6bulan kot. saya ke klinik. biasalah cek darah. sebelum tu , dah terfikir, sat ja lagi nak masuk 7 bulan, mak bidan masih belum jumpa. dah la nak bersalin d perlis xde org boleh jaga. sendiri sendiri saja

sambil melangut tunggu encik asben datang ambik, saya duduk2 . then ada la makcik sorang ni. dia ada darah tinggi. saya borang2 la. masa tu saya x buat shaklee lagi. =]

borak cerita mak saya minum air rebusan daun misai kucing. kami berborak la. kemudian, datang sorang lagi makcik. kenal2, masa nk balik tu, makcik tu tanya, mengandung ke? hehehee...baru perasan =]

dan dan dia kata, dia bidan....ya allah. sungguh bantuanMu datang.

saya ambik no fon dan memang mngurut dengan dia

=================================================
semenjak hari itu, dia sangatla glamer di politeknik ni. ramai yang rekemen kan . power of mouth tersebar dgn cepat.

rezeki dia.

dan smp hari ni, dia kata, sebab jumpa nini la, dia dapat masuk poli , rezeki makin luas. alhamdulillh, dia doakan saya. dan saya merasakan doa itu terserak dengan baik, sebab IKHLAS DOANYA KEPADAKU.

terima kasih makcik wan..

======dan makcik wan juga guna shaklee. vitalea utk kecergasan =]



ni dia makcik wan tu 



ni sedang bercukur. pakej lengkap bersama cukur. senang =]

NI NUMBER MAKCIK WAN: 019-5589200


sekian

nukilan sambil tengok2 suhu ikhwan demam T_T


work at home mother [shaklee independent distributor]
nini nisrin
014-5068306

perlis

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.