Posts

Showing posts from June, 2013

DETIK MANIS AWARD NATIONAL CONFERENCE

Image
saya seorang suri rumah. ececeeeee.....intro yang xleh tahan...
8 jun 2012, hari sejarah. saya ke national conference shaklee. program besar yang shaklee akan sentiasa buat setiap tahun untuk meraikan kejayaan ejen ejen berdaftar. hadirin x semestinya penerima award, ada juga yang ejen yang datang utk mengambil aura. nex year pasti jejak stage juga.
alhamdulillah, setelah hampir setahun berkecimpung dalam bisnes shaklee, saya naik pentas . bersama suami, dan anak-anak. menerima award: CAR BONUS DAN BISNES GROWTH. alhamdulillah


 koya , macam baru baru kawen gitu. keh3

 ni lah kunci besar yang saya terima =]

 bersama master master.
master iffah anuar, dan master cery.
orang yang pernah kerja hebat sebagai staff petronas, resign dan wahm [work at home mother]
saya teruja

 tengah: kak farihah [upline saya] my mom in shaklee. nk nages bila tgk dia. skrg dah master.
hujung: k.najmah. sr supervisor. seorang yg awesome, sgt bersemnagt

 team surijunior. the best

ni , cucu saya. kak mas ayra. …

MEALSHAKE TERBAIK UNTUK KANAK KANAK

Image
Berapa org antara kita yang kerja kerja dan kerja. Point kerja? Nak dapat gajila kan. Takut bos buang.Anak, hantar pengasuh. Atau mak jaga. Budak kecik,kita xnampak diorang rasa apa. Kita mmg tinggalkan diorang demi diorang jugak, tp pernah x terfikir, anak gembira kalau mak ada dirumah. Jaga makan minum dia.suap dia. Xpe.kita xbuat xpe. Tp cuba kita cari 1 jalan lain utk kita bg present kt dia. Jg imuniti dia.tmbh2 duk nurseri.cpt sgt dmm. Kalau kita,pergi kt tmpt mana2 ,tahu tmpt tu bleh bagi penyakit,nak ke kita pergi? Xnak kan?. Anak2 gitula juga. Diorang pun berhak dpt kesihatan.nutrisi lengkap. Kawan sy pernah keje nurseri. Ada ke nurseri tu masak minggu lps, frozen,nt nk guna br buh microwave. Hmm...sedih dgr.

At least,walaupun xleh bg byk masa utk mereka,cubalah bg sesuatu yg terbaik utk imuniti diorang. Dan saya amat cadangkan mealshake. Sesudu the sehari.utk imuniti mereka.

Masa anak sihat, kita gembira kan. Dh mula sakit2,kita juga susah hati. Sapa xsayang an…