BEST BISNES SHAKLEE

JOM KITA JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

nak buat bisnes ni atau bisnes apa-apapun, yang penting kena ada: 

1. Keinginan
2. Keyakinan
3. Kerajinan
4. Push faktor yg mendesak
5. Hati yang kental
6. Doa, tawakkal

ni saya nak ceritakan peluang buat pendapatan dengan shaklee:

1. modal rm75. 
saya akan mendaftarkan anda sebagai ejen shaklee yang sah. apa kebaikan jadi ahli shaklee?
- anda akan dapat bonus atas sales yang anda telah buat samada untuk kegunaan sendiri ataupun anda jual kepada orang lain. 
- anda tidak xperlu pegang stok. hanya promot atau kongsikan pengalaman menggunakan shaklee kepada orang lain. jika ada yang berminat untuk beli shaklee, anda hanya perlu call atau emel shaklee. jika anda berdekatan dengan branch shaklee, anda boleh terus ke branch dan kita boleh minta shaklee pos ke customer terus jika kita ingin berbuat demikian . senang kannn...

2. Buat belian kali pertama dengan RM680.
Anda akan dapat free keahlian disamping dapat barang barang yang dibeli.barang barang tu, anda boleh share belia dengan sesiapa sahaja yang mahu beli shaklee. anda ambil order dari kawan-kawan kemudian, anda submit order kepada saya. dan saya akan uruskan . senang kannn..
anda akan dapat jadi ahli free. Dpt juga cashback RM30 sebab cukup 200point.

3. 2. Buat belian kali pertama dengan RM800.
 Rm800 sama je dgn rm680. Cuma shaklee bagi postage free pada belian RM800 ke atas.
Kenapa beli stok? Sb 

1. Utk dpt point
2. Utk buat pack trial yg utg runcitnye lebih tinggi

Ada 1 cara yg lebih best iaitu

Saya dulu modal 0 jugak. saya kumpul oder dari kawan-kawan. Then skali beliRM680. So,saya dapat jadi ahli free
jd ahli free+ dpt cashback rm30. Terus dpt id

Nasihat saya:
jadi ahli dengan yuran RM75 atau yang dapat free membership dengan belian tu. SEBAB lebih mudah. Boleh saya add masuk grup coaching yang boleh ajar banyak benda.

Boleh jumpe sifu-sifu yang income 20k, 30k hatta 200k
masuk group tu lagi termotivasi dan boleh belajar mcm-macam

PALING BEST:

Jualan produk shaklee x memerlukan kita pegang stok.kita jz promot.jika ad yg nak beli,kita call atau emel shaklee.nt shaklee akan pos kpd custmer kita.
bonus shaklee bagi depend pd sales kita
setiap belian kita akan diberi point yg kita panggil uv. setiap barang uv nye x sama. ada tinggi ada rendah
dan uv ni utk dapat bonus kene minimum 150uv. 150 uv ni sekejap je bleh dpt kalau kita buat bisnes.
dan bonus nya ikut percent ni

150 uv 5%
300 uv 8%
600uv 11%
1200 14%
2000uv 17%
2500uv 21%

Cara kiraan
Uv x 3.1 x percent
Cth:kita dpt 2500 uv maka cara kira
2500x3.1x0.21 = RM1627

dan paling syok, ada CAR BONUS, TRIP, UMRAH FREEEEEE....WALLLAWEEEEEEEEEEEEEEE

HUBUNGI SAYA JIKA BERMINAT:

NINI NISRIN
COORDINATOR SHAKLEE
014-5068306

ANDA BERSEDIA???




Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.