Posts

Showing posts from May, 2013

PERIOD TIDAK TERATUR

Image
sekarang, macam macam makanan ada. cakap saja nk apa, terus g beli, bantai sampai lebam. kita sebenanrye makin terdedah dengan bahan kimia.

contohnya
minum air masak dalam botol mineral yang kita letak dalam kereta seharian. sebenarnya amat bahaya kepada kaum wanita.

makan kepak ayam

ayam sekarang pun di suntik hormon, begitu juga telur ayam

maka tidak hairanla, ramai antara kita yang ada masalah period/kesuburan

perioad x datang jangan buat main main. ia boleh menyebabkan kanser rahim secara diam kerana fitrah wanita Allah jadikan, ada darah kotor yang perlu keluar setiap bulan. jika tidak mengalir keluar, mungkin ianya tersumbat atau sebaliknya.

jangan seronok kita dapat puasa penuh, xperlu ganti...jangan relaks sangat. ubatila. sebelum terlambat

period pain boleh di bantu dnegan mengambil set set cadangan seperti di atas.


hubungi saya:

nini nisrin
014-5068306

pcos? apa itu..........

Image
Assalamualikum

zuriat adalah penyambung generasi. ini kadang kadang sentiasa di stress kan oleh masyarakat.

kawen baru sebulan dah tanya dah berisi ke belum
setahun  algila orang suka bercakap.

saya faham perasaan ibu ibu yang dilanda kerungsingan ini. Kadang -kadang mungkin kita tiada masalah, Allah nak menguji ahmbaNya.Namu, majoriti dari wanita era baru ini, ramai yang ada masalah kesuburan.

antara masalah yang biasa hadir dalam inbox saya:

' nini,apa vitamin sesuai ye. saya ada pcos'.. sayu saya bila saya dapat inbox begitu. terasa seperti nak sungguh sungguh menyelasaikan masalah mereka.

disini, saya konsikan sedikit maklumat tentang PCOS.

PCOS - Polycystic Ovary Syndromemerupakan gangguan hormon paling tinggi di kalangan wanita yang berada pada peringkat subur. Ia juga menjadi salah satu faktor ketidaksuburan dalam kalangan wanita.

antara yang mungkin berlaku termasuklah: -  haid tidak teratur (oligomenorea) dan kadangkala ketiadaan haid (amenorea) -  bulu roma berlebiha…

BEST BISNES SHAKLEE

Image
JOM KITA JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

nak buat bisnes ni atau bisnes apa-apapun, yang penting kena ada: 

1. Keinginan
2. Keyakinan
3. Kerajinan
4. Push faktor yg mendesak
5. Hati yang kental
6. Doa, tawakkal

ni saya nak ceritakan peluang buat pendapatan dengan shaklee:

1. modal rm75. 
saya akan mendaftarkan anda sebagai ejen shaklee yang sah. apa kebaikan jadi ahli shaklee?
- anda akan dapat bonus atas sales yang anda telah buat samada untuk kegunaan sendiri ataupun anda jual kepada orang lain. 
- anda tidak xperlu pegang stok. hanya promot atau kongsikan pengalaman menggunakan shaklee kepada orang lain. jika ada yang berminat untuk beli shaklee, anda hanya perlu call atau emel shaklee. jika anda berdekatan dengan branch shaklee, anda boleh terus ke branch dan kita boleh minta shaklee pos ke customer terus jika kita ingin berbuat demikian . senang kannn...

2. Buat belian kali pertama dengan RM680.
Anda akan dapat free keahlian disamping dapat barang barang yang dibeli.barang barang tu, anda bole…