HADIAH BUAT SUAMI

hmmm..apa ye nak borak hari ni? nak cerita tentang saya serba sedikit. saya mula bershaklee dengan diri sendiri . tak pernah terfikir pulak nak bagi suami. sebabnya suami tak pernah mintak nak vitamin .hehe. biasala..lelaki kan. takkan nak mintak vitamin. benda leceh nak fikir. biasanya mereke fikir benda yang besar-besar. macam nak setelkan itu, ini, dan segala bagai.

satu hari, terdetik nak bagi suami minum esp. alhamdulillah, suami boleh terima.
lepas tu dia duk cerita dia asyik sakit lutut. maka bermula la episod suami ber shaklee.

saya bagi dia joint health tablet + ostematrik (kalsium) ..memang nampak lebih bagus. dia hari-hari duk tanya, mana vitamin...hehe..saya asyik lupa .nasib baik dia tanya

lepas tu, saya bagi pula vitamin untuk kesihatan :
vitamin e
zink
alfafa

lepas ni,saya nak bagi pula omega =) insha allah

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.