Cantik dengan Collagen igauan wanita

Bila sebut kolagen je mesti ramai fikir CANTIK. 
Sebenarnya cantik tu memang ya, tapi Shaklee Collagen Powder menawarkan lebih dari itu!
.
.
Kan best kalau kulit kita pun jadi begini. kan kannn. 

Kenapa perlu cuba Collagen SHAKLEE?
Ha, Collagen Shaklee ni pulak diperbuat dari sisik ikan merah laut dalam. Tekanan udara dalam laut dalam kan tinggi. Jadi sisik dia ni memang tahan lasak la. Ia adalah sumber kolagen yang kuat gituuuu.
.
.
Tambahan Collagen Shaklee ni di buat halussss. 1000 Dalton saiz dia. Mudah serap. Tu ramai kata tak sampai sekotak dah nampak kulit makin ploles.

Formula dia campur lagi 6 bahan yang lain. Ektrak-ektrak biji Camelia, pfaffia, kerangan laut, lactobacilus dan juga ada vitamin c,b2 dan b6)

Nak bagi penyerapan lebih mantap la orang kata. 


Ni dia 6 bahan tambahan tu. 

So, siapa yang patut ambil kolagen?

  • Wanita yang berusia '30 tahun ke atas' untuk lewatkan penuaan kulit.  (umur 20 tahun kolagen mula berkurang setiap tahun).
  • Wanita yang pernah bersalin.
  • Ingin menegangkan dan mengetatkan 'aset utama wanita' (Punggung, Breast dan miss V).
  • Wanita yang mahu hilangkan lebam bawah mata, dan ingin kulit menggebu.
  • Nak badan anjal dan montok semula. 
  • Nak kulit cerah dan glowing, pinkish.
  • Nak kulit bebas jeragat dan pori dalam.

Siapa termasuk dalam list 👆? Jom SCP! 😉.



Bila waktu terbaik minum Collagen?
Jawapan : ketika perut kosong. Sebab Collagen dapat di serap ke seluruh badan kita tanpa gangguan. Pagi-pagi macam ni elok minum 1 sachet collagen. Sebab sarapan jam 8.30 nanti kan.
Tengok teksture dia. Halussss

Dalam bentuk sachet. Mudah bawa, dan ringan.






TESTIMONI COLLAGEN NI BERLAMBAK-LAMBAK DAH. 
Biasanya bila sampai promosi collagen,ejen shaklee pun gilanak beli banyak-banyak. 































Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.