SHAKLEE MASTER CELEBRATION


CER TEKA MANAKAH SAYA???heheee

>>>>saya yg di kiri master cery,mengambil aura masternye..moga2 tempiasnya smpai.insya'allah.

tarikh : 2september 2012
tempat: impiana hotel klcc

>>>>>

kebetulan, masa tu kami balik kajang, umah parent belah husband. sempena cuti merdeka raya. ahad tu bertuah kerana dapat hadir majlis ni. bertemu MASTER, COORDINATOR, SR SUPERVISOR n etc. sgt membakar semangat.tambh2 bila mendengar pengalaman mereka yg dah berjaya,bagaimana mereka bermula dan apa yang mereka dapat.sungguh supperbb..mabbelesss....

>>>>>

masa ni kami pergi bertiga (saya,husband dan ikhwan budak kcik yg xduk diam). tp,sy je masuk dalam majlis,sebab ikhwan terpaksa dibawa ke surau untuk menenangkannye.hehee.budak x duk diam dalam majlis.jd ayahnya dah bawa ke surau.duk diam2 kt surau.hehe.tenkiu my dear,tlg jg ikhwan masa tu.

>>>>
alhamdulillah,masa prgrm tu,walaupun sekejap,byk yg saya dapat. segalanya tidak mustahil. SURIRUMAH JUGA MAMPU DAPAT INCOME 6 ANGKA. setakat pngalamn saya baru rasa pndapatan 4 angka yg saya rasakan amat berbaloi. sebab keje hanya di rumah,xperlu byr baby sitter, xperlu drive,xperlu attend apa2 , mcm2 xperlu.jz stay je di rumah.sgt besssss.....suami pun gumbire,anak pun terjaga =)

>>>>alhamdulillah,segala rezki datang dariNYA. jika kita berusaha kita pasti akan berjaya. itu janjiNYA.


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.