SENGGUGUT DAN GLA SHAKLEE

saya ada seorang kawan masa d uitm dulu yang saya rasakan period pain dia sangat teruk. sampai xdapat dtg kelas,terbaring, merengkok, sampai dia guna iron utk iron perut (tp dilapik dulu la, kang x pasal2 jadi perut bakar =)

sian sgt tgk dia.orangnye kecik comel je, wahhh..rindu plak kat dia.skrg dia dh berjaya, kerja hebat sudah =) alhamdulillah,

setelah saya kenal dengan shaklee ni, sy teringat kat dia, dan saya suggest kan try shaklee untuk period pain dia. dia pun try. dia ambil:
- vitamin c
-ostematrik
-GLA

masa dia ambil tu dia kata dia baru je lepas period, jd kene tunggu kesannya untuk period yang akan datangnya. next month, dia sms, nini,saya dah x sakit period ni. sikit2 je sakit ada. cuma bloodnye agak byk.

sy reply " alhamdulillah, insya'allah, teruskan mkn, hormon nk distabilkan,jd ambil masa dan perubahan awal mgkin berbeza.jd,kene teruskan. insya;'allah.

saya cukup gembira dengan perubahan itu.xmampu nak tolong banyak2, jz boleh tlg suggest sahaja. semoga bermanfaat


--------------------------------------------

Selain daripada mengatasi masalah period tak teratur, GLA Complex juga banyak kelebihan.. Antaranya ialah :

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol 
  • Untuk fungsi saraf
  • Dan....banyak lagi.... 
-----------------------------------------------
jika ada apa-apa pertanyaan, boleh hubungi saya di:


NINI NISRIN BINTI MUHAMMAD_ PERLIS_0145068306
 
EMEL:nisrin_85@yahoo.com , nininisrin@gmail.com
 
shaklee ID:882017
 

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.