RESDUNG/EKZEMA/ATHMA/ALERGY DAN SHAKLEE


masalah-masalah diatas ni dah biasa kita dengar,mungkin kita juga hadapinya kan.

>>>>macam saya,ada resdung (keturunan), abg,mak makcik ada resdung. uishhh...bgn pagi mesti akan bersin,udara sejuk pun xleh, sapu-sapu habuk lagi la. makanan pun kena dijaga. hari tu, saya makan petai,aduhh...meleleh ayaq mata cheq sb gatai.huhu

>>>>tapi alhamdulillah, saya start pregnant hr tu ambik vitamin shaklee, jd resdung agak berkurang. walaupun itu set pregnant tp dia juga mampu mengawal resdung juga.

antara produk shaklee yang sesuai utk resdung/ekzema/allergy

1. mealshake

2. nutriferon
3 omega guard

selain tu, set asas utk resdung/ekzema/athma/allergy adalah:

1. bcomplex
2. vitamin c
3. alfafa 

cubalah untuk mendaapatkan kehidupan yang lebih sihat

_______________________

hubungi saya:

shaklee independent distributor 
supervisor (id:882017)

Nini Nisrin muhammad
0145068306
nisrin_85@yahoo.com
fb page: http://www.facebook.com/bijaksihat
lokasi: arau perlis

Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.