AKHIRNYE,KU BELI BUAI

muhammad amir ikhwan dh hampir 18bulan.dah besor rupenye dia. pejam celik pejam celik,sekejap je masa berlalu kan. dah bakal dpt adik pun.hihihi.
>>>>
>>>>
>>>>

hari ni, 29 weeks my pregnany. xterasa dah dekat 7 bulan dah pregnant.hihi.maklumla,sibuk dgn keletah ikhwan, suami, bisnes lg,rumahtangga lg.mencabar betol.tp alhamdulillah,Allah memberi kekuatan.syukur

>>>>
>>>>

sejak ikhwan dh free bf ni, dia susah benor nk tidur siang.xleh la ummi nak buat keje. kalau dia x interrupt xpe,ni kalau kita pegang fon,dia nak fon,kalau pegang tab dia pun nk tab,kalau bukak tv kene kita tgk skali dengan dia tanpa buat apa2 (mcm main tenet ke,etc).huh..dasat dasat..dia boring kot.kan

tp,alhamdulillah,malam ok je,dia tido awal.jam 9 tu dah lentok. dan lena hingga ke pagi.

>>>>

setelah ditimbang2, ummi n abi decide jugak utk beli buai walaupun rasanya dah xperlu since ikhwan pun dh besar.tp i'allah,moga2 dapat meringankan sikit kerja ummi mendodoi ikhwan.xdela 3jam peram dalam bilik br dia tido,tu pun lepas beberapa kali duk ulang bangun sb ikhwan buat keje ntah apa-apa.

>>>>maka, terbelila buai.beli yg biasa je,bukan elektrk.dan dia dah rasmi dah td.senang je dia tido.alhamdulillah.


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.