SET B (set breastfeeding) : FULL PACK


Penyusuan susu ibu semakin bertempat dihati seluruh ibu-ibu serta bakal ibu di seluruh dunia umumnya dan malaysia khususnya. Di hospital, klinik rakan bayi sudah lama diwujudkan atas inisiatif untuk menggalakkan lagi ibu-ibu untuk memberikan khasiat terbaik buat si manja mereka. Tahniah kepada yang berjaya, dan kepada yang masih belum melaksanakan , mungkin ada kekangan-kekangan yang terpaksa dilalui oleh ibu-ibu tersebut. Semoga segala yang berlaku itu dijadikan pedoman/teladan buat semua.

Shaklee set breasfeeding adalah suplement/makanan tambahan kepada ibu-ibu untuk membantu mereka menjalani perjalanan penyusuan mereka. Ia bukan untuk mengubati tetapi, sebagai milk booster dan sebagai pemberi tenaga kepada ibu-ibu kerana , penghasilan susu ibu adalah bergantung kepada taraf kesihatan/diaet pemakanan ibu-ibu yang akan mempengaruhi penghasilan susu. Mood/perasaan juga amat memainkan peranan yang penting dalam mencapai target pengumpulan susu terutamanya bagi ibu-ibu berkerjaya yang semestinya amat sibuk.

maka, dengan adanya makanan tambahan ini, ibu-ibu boleh mendapatkan sedikit cas tenaga yang datang daripada suplement ini bagi membantu penghasilan susu. Namun, hasil bagi setiap individu adalah berbeza. Dan suplement ini tidak akan memberi kesan berbahaya kepada anak yang disusui.

testimoni pengguna yang menggunakan produk ini juga sudah terlalu banyak di kongsikan, dan apa salahnya jika kita mencuba demi untuk kesihatan kita dan juga si manja .


Comments

Popular posts from this blog

7 petua cepat bukaan pintu rahim

AUTISM PART 3: Tips kontrol deria bunyi anak autism yang sensitif sangat.